taustakuva

Primanet on ostanut Duet Softwaren liiketoiminnan!

Primanet Oy on tehnyt sopimuksen Duet Software Oy:n liiketoiminnan ostamisesta, ja liiketoimintakauppa astuu voimaan 1.9.2021. Kaupan myötä Duet Softwaren liiketoiminta, asiakkuudet, sopimukset ja meneillään olevat projektit siirtyvät Primanetille, jossa siitä tulee uusi ohjelmistoliiketoiminnan yksikkö.

Kaikki Duet Softwaren työntekijät siirtyvät Primanetin palvelukseen vanhoina työntekijöinä, ja toimitusjohtaja Jari Korhonen jatkaa Primanetin ohjelmistoliiketoiminnan projektien vetäjänä.

Duet Softwaren nykyisten asiakkaiden palveluihin kaupalla ei ole mitään vaikutusta, vaan ne jatkuvat entisin ehdoin ja entisten työntekijöiden voimin kuten aiemminkin.

Primanetin toimitusjohtaja Jani Havia: "Tämä on merkittävä laajennus Primanetin palvelutarjoamaan, sillä tästä eteenpäin voimme toimia asiakkaidemme kokonaisvaltaisena kumppanina kaikissa digitalisaatioon liittyvissä tarpeissa. Ohjelmistoliiketoiminnan hankinnan lisäksi perustamme toisen uuden liiketoimintayksikön konsultoimaan asiakkaitamme digitaalisten ratkaisujen ja työkalujen hyödyntämisessä." Jani Havia jatkaa: " Tavoitteemme on auttaa asiakasta hyödyntämään digitalisaatiota monipuolisesti ja kustannustehokkaasti, huomioiden aina jokaisen asiakkaan lähtötilanteen."

"Digitalisaatio etenee yhä kiihtyvällä tahdilla, ja yksi uusi kasvava trendi on low-code -ratkaisujen hyödyntäminen. Niiden avulla voimme hämmästyttävän pienin kustannuksin ja nopeasti rakentaa uusia liiketoimintasovelluksia. Meidän asiakkaillemme – PK-yrityksille ja organisaatioille – tämä tarkoittaa sitä, että digitalisaatio on aivan uudella tavalla heidän ulottuvillaan tuomassa nopeita liiketoimintahyötyjä." toteaa Primanetin hallituksen puheenjohtaja Heikki Halme.

Duet Softwaren toimitusjohtaja Jari Korhonen jatkaa: "Duetin ideana on aina ollut toimittaa edullisia ja toimivia ohjelmistoratkaisuja PK-yhtiöille. Tässä olemme onnistuneet ja voimme sanoa, että olemme tehneet low-code -ratkaisuja jo parikymmentä vuotta – meidän työkalumme vain ovat olleet Excel ja Access. Olemme kuitenkin vieneet ne uudelle tasolle Azure-pilvipalveluiden, Sharepointin ja selainkäyttöliittymien avulla. On hienoa päästä jatkamaan tätä työtä yhdessä samat tavoitteet jakavan Primanetin kanssa, mutta leveämmillä hartioilla."

Primanet Oy toimittaa Microsoft -teknologiaan perustuvia IT-palveluita ja laitteita pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 1,7 M€ ja yhtiössä työskentelee 12 henkeä.

Primanet.fi

Duet Software Oy on Microsoft -teknologiaan erikoistunut ohjelmistotalo, joka toimittaa liiketoimintajärjestelmiä PK-yhtiöille. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 0,5 M€ ja yhtiössä työskentelee 6 henkeä.

Lisätietoja antavat:

Jani Havia, p. 040 704 2676, jani.havia@primanet.fi, Primanet Oy

Heikki Halme, p. 040 581 3000, heikki.halme@primanet.fi, Primanet Oy

Jari Korhonen, p. 050 543 0700, jari.korhonen@primanet.fi, Duet Software Oy

Julkaistu elokuussa 2021

Pdf palanen