taustakuva

RATKAISUMME

Ratkaisemme yritysten tietojärjestelmäongelmia MS Office-tuotteilla. Kartoitamme asiakkaalle sopivimman alustan ja ratkaisumallin. Käytämme tietokantoja tiedon talletukseen ja tarkistavia käyttöliittymiä tiedon syöttöön. Testaamme kattavasti ja dokumentoimme sovellukset hyvin. Sovellus on täysin asiakkaan tarpeisiin räätälöity mutta kuitenkin edullinen. Ja lisäksi se tehdään nopeasti.

MS Office-välineitä, etenkin Exceliä, on perinteisesti käytetty sen tehokkaiden laskentaominaisuuksien ja sen mahdollistaman nopean kehitystyön takia. Kuitenkin, jossain vaiheessa, arvokkaat laskentataulukot muuttuvat vaikeiksi ylläpitää ja niiden käyttömukavuus ja turvallisuus eivät enää vastaa kasvaneita vaatimuksia. Tilanne ei ole kuitenkaan epätoivoinen, sillä ne on mahdollista rakentaa kohtuullisella työllä turvallisiksi ja helppokäyttöisiksi.

Taulukoihin voi:

MS Access on tehokas sovelluskehitin. Sillä tehdyt sovellukset ovat helppoja ja miellyttäviä käyttää. Räätälöidyn sovelluksen käytettävyys on parempi kuin valmisohjelmistoissa. Hankalaksi muuttunut Excel-sovellus, tai jokin osa siitä, kannattaa usein muuttaa Access-sovellukseksi. Helppo ylläpito ja yhteiskäyttöisyys saavutetaan, jos tietokanta toteutetaan Ms Azure-pilvipalveluna.

Ms Office-tuotteet voidaan liittää toimivaksi osaksi yrityksen tietojärjestelmää. Näin hyödynnetään käyttäjien kokemus niistä sekä tuotteisiin sisältyvä mahdollisuus nopeaan sovelluskehitykseen. Välineitä voi käyttää tietojärjestelmissä olevien aukkojen paikkaamiseen esim. integroimiseen, raportointiin, laskentamallien toteutukseen, tiedon syöttöön sekä manuaalisen työn automatisointiin. Vaikka nämä osuudet räätälöidään täysin asiakkaan tarpeiden mukaan, voidaan se tehdä kohtuullisin kustannuksin, koska Ms Office-välineiden valmis potentiaali on käytettävissä.

Olemme palvelleet suuria ja pieniä suomalaisia yrityksiä jo vuodesta 1998, Katso tarkemmin Toimeksiantoja-sivulta!

Käytämme pääasiassa seuraavia tuotteita: