taustakuva

Älykkäät pdf-lomakkeet

Pdf-lomakkeet ovat kaikille tuttu tapa kerätä tietoa. Ne soveltuvat hyvin tilanteisiin, joissa tietoa välitetään satunnaisesti. Etuna on, että lähettäjä ei tarvitse muuta sovellusta kuin yleisesti käytössä olevan Adobe Readerin.

Usein kuitenkin lähettäjä printtaa lomakkeen ja lähettää sen perinteisessä postissa. Sitten vastaanottaja skannaa tai tallentaa lomakkeen ja kyselee puuttuvia tietoja. Tuossa ei ole mitään järkeä!

Me rakennamme älykkäitä pdf-lomakkeita! Ne ovat tavallisia pdf-tiedostoja, jotka käyttäjä voi täyttää Adobe Readerilla. Lomake tarkastaa tiedot ja ohjaa käyttäjää. Tarvittaessa lomake laskee summia, tarkastusmerkkejä ja ihan mitä vain. Kun lomake on valmis, käyttäjä voi napin painalluksella lähettää sen vastaanottajalle. Vastaanottaja saa kerättyä tarkastetut tiedot automaattisesti Excel- tai Access- sovellukseen tai ihan minne vain haluaa.

Jos sinulla on joukko ihmisiä, jotka satunnaisesti lähettävät tietoa: vikailmoituksia, työaikakirjauksia, vuosi-ilmoituksia, lintuhavaintoja, ei ole välttämätöntä rakentaa sovellusta. Jaa heille älykkäät pdf-lomakkeet ja saat tiedot sähköpostiin tai Ms Office- sovellukseen. Helppoa, yksinkertaista ja edullista! Lomakkeet ovat hyvännäköisiä ja tekevät haluamasi tiedon tarkastamisen ja esikäsittelyn.

Lataa esimerkki pdf-lomake:

  • Älykäs pdf
  • Avaa lomake latauksen jälkeen Adobe Acrobat Reader DC- sovelluksessa. Saat sen tarvittaessa Adoben sivuilta.

    Pdf palanen Pdf palanen

    Olemme palvelleet suuria ja pieniä suomalaisia yrityksiä jo vuodesta 1998. Asiakastieto on luokitellut meidät Suomen vahvimpien yritysten joukkoon jo vuosikausia, joten voit luottaa kykyymme palvella myös tulevaisuudessa. Katso tietoja asiakkaistamme Toimeksiantoja-sivulta!