taustakuva

DUET Laiterekisteri

DUET Laiterekisteri on helppokäyttöinen ohjelma, johon kirjaat kaikki koneesi ja laitteesi. Ohjelma seuraa säännöllisten huoltojen, kalibrointien, validointien ja muiden tarkastusten tarvetta ja ilmoittaa niistä. Järjestelmään voi tallettaa kaikki koneiden asiakirjat ja sen avulla voi pitää laitekohtaista varaosavarastoa tai -seurantaa

DUET Laiterekisteri hyödyntää Office 365-ohjelmistoja. Käyttöliittymänä on nopea ja käyttäjäystävällinnen Access. Tiedot ja asiakirjat talletetaan pilvipalveluun Sharepoint-kirjastoon. Ohjelmaa voi käyttää myös padilla tai kännykällä, jolloin käytetään PowerApps-käyttöliittymää.

DUET Laiterekisteri on asiakasprojektien myötä kehittyvä ohjelma, joten siihen saa edullisesti mukaan oman toiminnan erityispiirteet. Vähintään tarvittavat laitteiden perustiedot asetetaan kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lataa Power Point-esitys ohjelmistosta:

  • Duet Laiterekisteri esite
  • Olemme palvelleet suuria ja pieniä suomalaisia yrityksiä jo vuodesta 1998. Asiakastieto on luokitellut meidät Suomen vahvimpien yritysten joukkoon jo vuosikausia, joten voit luottaa kykyymme palvella myös tulevaisuudessa. Katso tietoja asiakkaistamme Toimeksiantoja-sivulta!